Nieuws

1ste AudiSport meeting - zondag 1 maart 2009

Door Spillies op 04 mei 2009 0:00

1ste AudiSport meeting - zondag 1 maart 2009

Wij, AudiSport.be.nl, proberen onze leden zo veel mogelijk in de watten te leggen. Dit is een site voor én door S/RS/R eigenaars en enthousiasten, maar wat ben je met een S/RS/R als je hele dagen op het forum moeten zitten? Of om wat nieuwsitems te lezen? Niets. Een S/RS/R is gemaakt om te rijden, vandaar organiseren we meetings. Meetings waar we kunnen rijden, waar we eens kunnen optrekken, waar we kortom alles kunnen doen.

Deze zal doorgaan zondag 1 maart 2009 op de vaste stek, Kallo in het havengebied van Antwerpen.
De laatste meeting ging door in Gent Haven, maar aangezien we onze noorderburen ook graag zien komen, hebben we weer de beste plaats uitgekozen.

AudiSport V2

Door Spillies op 26 april 2009 0:00

AudiSport V2

Zoals je ziet is de site in een fris en vernieuwend jasje gestoken, de 2de versie van AudiSport is namelijk online.
Different site, different jacket, een heuse database online en het Nederlandse gedeelte (AudiSport.nl) gelinkt wordt aan het Belgische om zo één groot geheel te vormen.

Een 8-tal maand geleden begon ik met het idee te spelen om een site op te richten die opgedragen was aan de Audi S/RS/R fanaat, liefhebber en/of eigenaar. Een site waar iedereen terecht kon met hun interesse, vragen en oplossingen.

In mei 2008 was het zo ver en AudiSport.be was gelanceerd. Dit begon zijn leven als Engelstalig forum maar al gauw werd overgesprongen op het Nederlands om zo een waardige speler binnen de Benelux te worden. Een goed half jaar later zitten we met 200+ leden en 5000+ berichten met een goed in de startblokken en wordt het tijd om het project uit te breiden. AudiSport v2 wordt klaargestoomd en uiteindelijk gelanceerd. De site heeft de sprint in gang gezet en is nu op weg om deze te winnen.