Nieuws

5e AudiSport meeting - zondag 30 september

Door Spillies op 13 juli 2012 3:55

Elk jaar verzamelen we, op een prachtige zondagmiddag om onze sportieve Audi's nog eens uit te laten met hun vriendjes

De democratie heeft gesproken, dus deze keer kunnen jullie alvast zondag 30 september 2012 in jullie agenda kleuren!
Wij proberen ook onze leden zo veel mogelijk in de watten te liggen. Dit is een website voor én door S/RS/R eigenaars en enthousiasten, maar wat ben je met je S/RS/R-model als je alleen op het internet zit te surfen? Niets. Een S/RS/R is gemaakt om te rijden, vandaar organiseren we meetings. Meetings waren we kunnen rijden, waar we eens kunnen optrekken, waar we kortom alles kunnen doen.

Jullie worden dus zondag 30 september 2012 verwacht op de parking voor het Zwin (het welbekende natuurreservaat te Knokke).
Het adres van de samenkomst is "Ooievaarslaan, 8300 Knokke-Heist".
Maar één kilometer van de Nederlandse grens, als extra stimulans om onze noorderburen ook te lokken.
Er is wederom een rondrit uitgestippeld en deze laat ruim de mogelijkheid om de paardenkracht van onder de motorkap weer eens te laten voelen op de baan, mits natuurlijk de aanpassing aan de gegeven omstandigheden. Deze rondrit zal in de prachtige omgeving van de polders verlopen en een groot deel ervan zal ook het Nederlands grondgebied doorkruisen.

Jullie worden zoals altijd verwacht om 14u en het lijkt me van vanzelfsprekend met wat jullie verwacht worden.
Onze huisfotograaf Dennis Noten is uiteraard weer van de partij om jullie bolide op de gevoelige plaat vast te leggen.
Voor de leden die er de vorige keer niet bij waren kunnen altijd enkele sfeerbeelden van vorig jaar hier opnieuw bekijken.

Omdat het altijd interessant is om te weten hoeveel mensen er nu effectief komen zou het heel aangenaam zijn of u antwoordt of u nu wel of niet komt;
Bij aanwezigheid: U onderaan de lijst plaatsen op ons forum zelf.
Als u er helaas niet bij kan zijn: een kort antwoord via mail is genoeg.

Oja, heeft u altijd te weinig tijd om eens naar www.audisport.be of www.audisport.nl te surfen? U kan ons ook volgen via Facebook, like ons hier (http://www.facebook.com/AudiSport.be.nl) en zo blijft u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen in de AudiSport wereld.

Hopelijk tot zondag 30 september!