Nieuws

Audiforum.nl S/RS meeting (editie 2014)

Door Spillies op 05 juni 2014 21:15

De 4e editie zal doorgaan 29 juni op het Midland Circuit Lelystad (NL)

*N.B. Deze meeting is niet georganiseerd door AudiSport.be.nl!

Onze goede vrienden van Audiforum.nl doen hun 4e S/RS meeting op het Nederlandse Midland Circuit Lelystad. Twee jaar was AudiSport.be.nl al van de partij en ook dit jaar hopen we dat opkomst wederom talrijk zal zijn! Alles wat een S of RS stempel van Audi heeft gekregen komen in de 2014 editie nog meer in de spotlight te staan. Uiteraard is het de bedoeling om weer zo veel mogelijk S/RS-en bij elkaar te krijgen, maar ze hopen verder ook zo veel mogelijk gewone Audi's te verwelkomen op deze dag.

De eerste drie edities van S/RS meeting waren een groot succes. In 2013 hadden ze met een opkomst van meer dan 300 auto’s en 750 bezoekers één van de grootste Audi evenementen in Nederland dat jaar. Deze traditie houden ze dus uiteraard in ere. Voor 2014 hebben ze wederom een ongelooflijk mooie locatie weten te bemachtigen: het Midland circuit te Lelystad.

Ze zijn ook bezig deze dag nog spectaculairder te maken met een nog breder aanbod van activiteiten voor de bezoekers en de mogelijk om andere bedrijven onder de aandacht te brengen. 

Denk voor de activiteiten aan:

- Drive 
Voor de behendige Audi rijder is er een Handling Course, dat gezien mag worden als het hoofdonderdeel van Audi S/RS meeting. Op een prachtig parcours krijgt de Audi rijder (mits aangemeld) de kans om meerdere keren de baan op te gaan met zijn Audi en zijn vaardigheden te laten zien. Uiteraard staat normaal en veilig doen hoog in het vaandel.

- Meet & Greet 
De hele middag kunnen Audioten van harte lust bijpraten en elkaars auto’s bewonderen op de parkeerterrein, op het gemak met een hapje en drankje in de kantine of langs de baan op de tribunes.

- Best of Show 
Er zijn meerdere categorieën waarop de bezoekers hun Audi kunnen inschrijven en laten beoordelen. Wie heeft de beste aanpassingen aan exterieur, interieur of onder motorkap, de mooiste Audi Youngtimer of heeft zijn auto strak gepoetst.

- Point & Shoot 
Fotografen stellen ze in staat om op speciale plekken langs de baan Audi’s in actie vast te leggen op foto en video 

- Demo’s en stands 
Daarnaast zijn er diverse demo’s en stands van sponsors. Tevens zijn de de laatste Audi S en RS modellen aanwezig, beschikbaar gesteld door Audi Nederland. 

- Overige 
Om het evenement een volledig uitje te maken, denken ze ook aan de kleinste Audi fan. Is er de mogelijkheid van een hapje en drankje. En zal muziek het geheel omlijsten. Tevens zal er een DTM VIP gold package verloot worden 

U ziet, het is behoorlijk indrukwekkend wat ze organiseren. Het wordt een schitterende dag voor iedere autoliefhebber!
Zie ook nog hieronder voor wat foto's van de vorige editie.

Deze bijeenkomst wordt 29 juni van 10:00 - 17:00 uur gehouden op het Midland Circuit aan de Talingweg 89 in Lelystad.
Bezoekers betalen een toegangsprijs van € 10 per persoon ter plaatse; kinderen hebben gratis toegang.

Wil u zeker eens een kijkje gaan nemen en wil je u inschrijven? Surf dan naar www.audiforum.nl/srsmeeting voor verdere informatie!