Nieuws

AudiSport.be.nl bestaat twee jaar

Door Spillies op 15 mei 2010 0:00

Een twee jaar geleden begon oprichter Ritsuke met het idee te spelen om een site op te richten die opgedragen was aan de Audi S/RS/R fanaat, liefhebber en/of eigenaar. Een site waar iedereen terecht kon met hun interesse, vragen en oplossingen.

Beste lid of bezoeker van AudiSport.be.nl,

Een twee jaar geleden begon oprichter Ritsuke met het idee te spelen om een site op te richten die opgedragen was aan de Audi S/RS/R fanaat, liefhebber en/of eigenaar. Een site waar iedereen terecht kon met hun interesse, vragen en oplossingen.

Op 15 mei 2008 was het zo ver en AudiSport.be was gelanceerd. Dit begon zijn leven als Engelstalig forum maar al gauw werd overgesprongen op het Nederlands om zo een waardige speler binnen de Benelux te worden. Een jaar later zaten we goed in de startblokken terwijl Audi AG ook hun 100ste verjaardag vierde!

In het begin van 2009 werd AudiSport v2 klaargestoomd en uiteindelijk in maart 2009 gelanceerd. Door AudiSport v2 te hebben verwezenlijkt, betekenden we veel meer dan slechts een forum. We hadden een nieuwsbulletin met alle nieuwtjes rond de S/RS/R modellen uit het Audi gamma. De site had toen de sprint in gang gezet en is nu nog altijd op weg om deze te winnen.

Vandaag mag AudiSport.be.nl zijn twee kaarsjes uitblazen, in het jaar waar ook de 30ste verjaardag van Audi’s quattro vierwielaandrijving wordt gevierd. Twee vliegen in één klap dus!

Twee jaar later na de oprichting melden we trouwens ook met enige fierheid dat onze AudiSport Database geen BETA versie meer en dat deze database (dé database bij uitstek voor de S/RS/R-modellen die je op het net kan vinden) nu elk moment van de dag vrij te raadplegen valt. Zo'n database is natuurlijk nooit af, want maandelijks komt er wel iets nieuws van Audi omtrent de S/RS/R-modellen en daardoor blijft deze volop in opbouw. Bij deze wil ik ook nog eens een oproep lanceren aan onze leden of bezoekers: Als je enige nuttige informatie hebt kan je dit altijd verzenden naar database@audisport.be, alvast bedankt daarvoor!

Naast de AudiSport Database, hebben we het nog steeds groeiende forum met al een 300 AudiSport leden die dagelijks wel iets nieuws posten of hun S/RS/R-bolide voorstellen. Ook de nieuwspagina wordt wekelijks geüpdate met nieuwe modellen of andere interessante weetjes uit de S/RS/R-wereld van Audi.

Kortom, genoeg redenen om AudiSport in uw favorieten te plaatsen en dagelijks eens een kijkje te komen nemen! Op de vele AudiSport jaren met leuke meetings, aangename contacten en interessant S/RS/R-nieuws die er nog mogen komen,

Het AudiSport team

Spillies - AudiSport.be.nl administrator