Nieuws

AudiSport.be.nl is één jaar jong

Door Spillies op 15 mei 2009 0:00

Het is feest, want AudiSport heeft zijn eerste kaarsje uitgeblazen!

Beste lid of bezoeker van AudiSport.be.nl,

Een jaar geleden begon oprichter Ritsuke met het idee te spelen om een site op te richten die opgedragen was aan de Audi S/RS/R fanaat, liefhebber en/of eigenaar. Een site waar iedereen terecht kon met hun interesse, vragen en oplossingen.

Op 15 mei 2008 was het zo ver en AudiSport.be was gelanceerd. Dit begon zijn leven als Engelstalig forum maar al gauw werd overgesprongen op het Nederlands om zo een waardige speler binnen de Benelux te worden. Een jaar later zitten we met 200+ leden en 5000+ berichten goed in de startblokken terwijl Audi AG nu ook hun 100ste verjaardag vieren, twee vliegen in één klap dus! 

In het begin van het nieuwe jaar werd AudiSport v2 klaargestoomd en uiteindelijk in maart 2009 gelanceerd. Door AudiSport v2 te kunnen verwezenlijken, betekenen we veel meer dan slechts een forum. We hebben nu een voltallige database met alle nodige informatie rond de S/RS/R modellen uit het Audi gamma. De site heeft de sprint in gang gezet toen en is nu nog altijd op weg om deze te winnen.

De site werd toen ook overgedragen aan Spillies die tot voor kort Supervisor was. AudiSport.be.nl valt nu volledig onder zijn beheer.

Intussen werd onze site gehackt door een Turkse hacker genaamd "The Kabus". Deze persoon zorgde er voor dat de site, het nieuwssysteem en het forum buiten dienst waren en er moest dus gebruik gemaakt worden van back-ups.

Helaas waren de back-ups van enkele maanden geleden en zijn er een aantal berichten en leden verloren gegaan, dus dit was wel een klap in het gezicht van AudiSport.

Nu, vandaag, bestaat onze site één jaar en zoals je nu ziet, zijn we weer vollop online en ook dankzij jullie blijven we er tegen aan gaan!

Het AudiSport team
Spillies - AudiSport.be.nl administrator