Nieuws

AudiSport V2

Door Spillies op 26 april 2009 0:00

AudiSport is in een nieuw jasje gestoken.

Beste lid of bezoeker van AudiSport,

Zoals je ziet is de site in een fris en vernieuwend jasje gestoken, de 2de versie van AudiSport is namelijk online.
Different site, different jacket, een heuse database online en het Nederlandse gedeelte (AudiSport.nl) gelinkt wordt aan het Belgische om zo één groot geheel te vormen.

Een 8-tal maand geleden begon ik met het idee te spelen om een site op te richten die opgedragen was aan de Audi S/RS/R fanaat, liefhebber en/of eigenaar. Een site waar iedereen terecht kon met hun interesse, vragen en oplossingen.

In mei 2008 was het zo ver en AudiSport.be was gelanceerd. Dit begon zijn leven als Engelstalig forum maar al gauw werd overgesprongen op het Nederlands om zo een waardige speler binnen de Benelux te worden. Een goed half jaar later zitten we met 200+ leden en 5000+ berichten met een goed in de startblokken en wordt het tijd om het project uit te breiden. AudiSport v2 wordt klaargestoomd en uiteindelijk gelanceerd. Samen met de hulp van Spillies en jullie heb ik AudiSport v2 kunnen verwezelijken en betekenen we veel meer dan slechts een forum. We hebben nu een voltalige database met alle nodige informatie rond de S/RS/R modellen uit het Audi gamma. De site heeft de sprint in gang gezet en is nu op weg om deze te winnen.

Helaas komt er bij de lancering van v2 ook slecht nieuws. Het vele werk en moeite hebben mij doen stilstaan dat ik noch tijd noch motivatie heb om de site te onderhouden. Ik deed dit met veel liefde, plezier en fun maar helaas brengt AudiSport geen brood op tafel en krijgen die zaken de prioriteit. Bij deze neem nu officieel afscheid van AudiSport.

De site wordt overgedragen aan Spillies die tot voor kort Supervisor was. AudiSport.be/.nl valt nu volledig onder zijn beheer. Ik ga echter de site niet volledig verlaten. Jullie zullen me hier nog als lid zien rondlopen en binnenkort staat mijn RSx voor de deur. Dit brengt automatisch het feit dat ik op talrijke meetings aanwezig zal zijn met zich mee.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen in AudiSport en mij. Ik ben er zeker van dat Spillies het tot een goed einde zal brengen en steun hem volledig in zijn beslissingen.

Met vriendelijke groet,
Ritsuke
AudiSport.be Oprichter

Ps. Voor de VIP-leden verandert niets. Jullie jaar gaat volledig door en nadien krijgen jullie de kans jullie abonnement te verlengen. Er wordt enkel een ander rekeningsnummer gebruikt